Cara Memenangi Loteri Nasional

loteri

Di UK, kami telah mengadakan Loteri Nasional selama lebih dari lima belas tahun. Setiap hari Rabu dan Sabtu terdapat undian dengan Jackpot beberapa juta pound yang sering kali menjadi undian seterusnya. Undian terdiri daripada 6 nombor ditambah bola bonus yang diambil dari kumpulan 49 nombor. Sekiranya anda mempunyai 3 atau lebih nombor maka anda adalah pemenang. Hadiah diberikan untuk 3, 4, 5, 5 + bola bonus dan semua 6 nombor.

Walaupun terdapat beberapa iklan yang mungkin anda lihat tidak ada sistem sihir untuk  Apk XE88 2021 memenangi loteri. Walau bagaimanapun, apa yang boleh anda lakukan ialah memastikan bahawa jika anda pernah menang, anda akan dijamin kemenangan besar yang tidak perlu anda kongsi dengan banyak orang lain. Ini anda lakukan hanya dengan mengabaikan semua nombor antara 1 dan 31.

Terdapat dua sebab untuk ini, pertama setiap hari lahir antara 1 dan 31 dan terdapat lebih banyak rumah dengan bilangan antara 1 dan 30 daripada yang lain. Sebagai jumlah yang mengejutkan orang mendasarkan nombor loteri pada hari lahir dan nombor rumah ketika dalam undian tidak ada nombor di atas 31 selalu ada banyak pemenang. Apabila hanya jumlah yang tinggi, biasanya hanya ada satu atau dua pemenang jackpot.

Secara statistik, peluang anda untuk memenangi Jackpot adalah 13,983,815 hingga 1. Sudah tentu angka ini turun dengan lebih banyak kerana semakin banyak tiket yang anda beli untuk satu cabutan. Sebagai contoh, jika anda memegang 10 tiket untuk satu, maka kemungkinan anda menang akan jatuh kepada 1,398,381.

Tidak dinafikan bahawa kaedah paling pasti untuk meningkatkan peluang anda menjadi pemenang adalah dengan membeli lebih banyak tiket untuk setiap cabutan. Walau bagaimanapun, mesti ada had untuk ini, setelah anda tidak dapat membeli semua tiket dalam undian dan itu adalah satu-satunya cara anda dapat menjamin untuk menang.

Pilihan lain adalah menyertai sindiket. Terdapat bukti bahawa majoriti pemenang jackpot telah menjadi anggota sindiket yang lain. Sekiranya anda berada dalam sindiket 100 Lelaki, kemungkinan anda memenangi jackpot akan jatuh ke 139,838 menjadi 1. Diakui anda harus berkongsi jackpot dengan 99 orang lain tetapi ketika beberapa jackpot bernilai sebanyak £ 7 juta yang masih cukup sekumpulan wang. Seperti yang mereka katakan anda mesti berada di dalamnya untuk memenangkannya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.